A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

Підсумки роботи пришкільного оздоровчого табору відпочинку з денним перебуванням «Калинка»

Дата: 18.06.2021 23:01
Кількість переглядів: 80

 

 

     На базі опорного навчального закладу «Іваньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Іваньківської сільської ради Черкаської області» з 01 по 18 червня 2021 року для учнів 1-4 класів працював пришкільний оздоровчий табір відпочинку з денним перебуванням «Калинка», у якому відпочивали, оздоровлювались та цікаво навчались 68 вихованців. 

       Виховна робота у пришкільному оздоровчому таборі базувалася на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи й полягала у проведенні кожного дня змістовної, цікавої, активної справи. Звичайно, що реалізація завдань змісту роботи залежала від педагогічного колективу, його виховного потенціалу та майстерності.

     План виховної роботи був насичений різноманітними заходами з урахуванням побажань дітей. Перш за все, дітей привертають змістовні культурно-масові заходи, яскраві дійства та особиста участь у всіх справах. Ураховуючи всі об’єктивні та суб’єктивні можливості, рівень розвитку й вихованості та реальні запити учнів, виховна робота у таборі мала на меті комплексну реалізацію пріоритетних напрямів виховання, зокрема патріотичного, морального, естетичного, фізичного, екологічного, які тісно взаємопов’язані, доповнюють одне одного.

       Кожен день у таборі був насиченим, проводились різноманітні екскурсії, екскурсія до уманського фентезі – парку «Нова Софіївка», походи, конкурси, змагання, бесіди, години спілкування. Готуючись до усіх заходів, діти вчились працювати злагоджено, підтримувати один одного, відноситись з повагою до кожного.

       Взагалі, життя у таборі дітям запам’ятається надовго, і вони неодноразово захочуть бути його активними учасниками. Бо кожен день життя табірної зміни допомагав дітям зрозуміти, що потрібно бути спритними і сміливими, дружніми і чесними, добрими і творчими.

       Навчальний заклад створив умови для педагогічно обгрунтованого, змістовного та цікавого дозвілля дітей, що дало можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень