A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ ТВОРЧИХ ВІДЕОПРИВІТАНЬ

Дата: 27.12.2023 20:32
Кількість переглядів: 15

            

            Нещодавно здобувачі освіти Іваньківського ліцею стали учасниками конкурсу творчих відеопривітань «З Різдвом Христовим, Україно! Вклонімося захисникам твоїм!», ініційованого Уманською РВА. (Всі охочі можуть ще раз переглянути нашу відеороботу  за посиланням https://www.facebook.com/100027125186897/videos/1252499485705742 ). Загалом, участь в Конкурсі взяли понад 40 закладів освіти та творчих колективів Уманського району. Діти з Уманщини у своїх відеопривітаннях підтримали наших захисників з нагоди різдвяних свят.

   І от 26 грудня 2023 року Уманська РВА наповнилась дитячим сміхом та щасливими обличчями переможців, серед яких було і 2 (за умовою організаторів зустрічі) делегатів від команди нашого навчального закладу. Завдяки творчим та організаторським здібностям вчителів В. Максимчук, Н. Христоріз і В. Карпенка та артистизму, щирості та дитячій безпосередності самих учасників А. Чемерис, К. Лущай, М. Ірисова, К. Буртової, С. Курій, Б. Куземи, А. Нехоци та В. Карпенко наша команда посіла 2 місце.

   Учасники зустрічі мали нагоду поспілкуватися з головою Уманської РВА Ігорем Миклащуком та з нашими військовими-захисниками. Всі присутні поділилися своїми мріями, бажаннями та планами на майбутнє: жити в успішній, щасливій та мирній Україні, а також отримали подарунки від БФ «Збережи Україну».

  Дякуємо нашим учасникам за те, що гідно представили свій навчальний заклад на Конкурсі, а всім охочим пропонуємо переглянути відео на сайті Уманської РДА або ж перейшовши за посиланням https://www.facebook.com/umanstream/videos/3491707227761568



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень