A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

ПРО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ»

Дата: 27.12.2023 20:21
Кількість переглядів: 10

       

  Щорічно наш навчальний заклад бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція», обласний етап якого з метою пропаганди серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи проводить КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

  Цьогоріч на даний етап конкурсу з усієї Черкащини було надіслано майже 670 фото робіт. На думку оргкомітету конкурсу кожна робота вирізняється своєю новизною та оригінальністю, а всі учасники показали високий творчий рівень майстерності, фантазії та уяви.   

  Приємно, що така гідна оцінка стосується й учениці 7 класу нашого ліцею – вихованки гуртка «Рукотворне диво» Марії Гончарової. Разом зі своїм творчим керівником Оленою Шандренко Маша створила для конкурсу в’язаного «Сніговичка».  Вдвічі приємніше, що Маша стала однією з переможниць обласного етапу конкурсу в номінації «Новорічна композиція» та посіла ІІІ місце.

   Ми вітаємо Марію та її наставницю і разом з ними чекатимемо на нагороду -  Грамоту від обласного організатора конкурсу, яка надійде трішечки пізніше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень