A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ УЧНІВ 8 – 11 КЛАСІВ

Дата: 27.12.2023 20:19
Кількість переглядів: 18

 

 

  «Вечори на хуторі біля… Іваньки». Саме так: «Іваньки». І це не друкарська помилка, а посилання на відомий твір, на основі якого учні 11 класу нашого ліцею та їх класний керівник Н. Козій створили сценарій для власного новорічного дійства.  

  До участі в своїх різдвяних посиденьках вони запросили учнів 8 – 10 класів, і тут почалось!.. І глядачі, і учасники  поринули в таємничу атмосферу різдвяної ночі та стали свідками пригод Вакули, який вирушив на пошуки ялинки до свята і останньої моделі «Айфона» для гордовитої Оксани. А допомагали йому в цьому не менш колоритні персонажі: баба Параска та баба Палажка, Солоха, 12 місяців, ну і, звичайно ж, Чорт, який не отримував на горіхи хіба що від ледачого (адже зло необхідно карати!).

   Свято вдалося на славу! Захоплююче, веселе, хоча й з гірким присмаком смутку при згадці про тих, хто нині «своє Різдво зустріне в полі під кулі свист і вітру коляду…», про тих, завдяки кому ми маємо надію, що «Новий рік у цьому році принесе нам щастя й мир. В кожній хаті буде радість, спокій і любові вир!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень