A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ПРИГОДИ  МАЛЕНЬКИХ ЛІЦЕЇСТІВ

Дата: 25.12.2023 19:53
Кількість переглядів: 20

 

  Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти в їх серцях віру в чудеса. А новорічно-різдвяні свята – це пора, коли чудеса трапляються на кожному кроці.

  Одна з таких чудесних новорічно-різдвяних історій трапилась напередодні свят з ліцеїстами 2-4 класів Іваньківського ліцею. Злий зелений Грінч викрав у них ялинкову гірлянду, без вогників котрої не розпочалися б чарівні пригоди та не здійснилися б різдвяні бажання. А тому малята разом з дідусем Сантою (на цю роль господарі свята запросили одинадцятикласника В. Заболотнього) та його помічницею Ельфом вирушили на пошуки лиходія. Їх подорож супроводжувалась піснями, танцями та цікавими конкурсами.  Розшукавши Грінча, діти вибачили йому непорядний вчинок і прийняли до свого гурту, адже це так важливо – мати друзів і не почувати себе самотнім! А потім вони всі разом робили святкову фотосесію та загадували одне-єдине, спільне для всіх, проте таке важливе бажання: «хай буде мирною зима», хай буде мирним кожний день нашого життя!

  Свято вдалося – 3-Б клас разом з класним керівником М. Карпенко доклали для цього чимало зусиль! Не відставали від них й інші початківці. Всім разом їм вдалося створити яскраву святкову атмосферу. Молодці!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень