A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Іваньківський ліцей
Іваньківської сільської ради
Черкаської області

ЗБЕРЕЖИ ЖИТТЯ ЯЛИНЦІ

Дата: 25.12.2023 19:35
Кількість переглядів: 16

Традиційна виставка-конкурс під такою назвою дуже полюбилася здобувачам освіти Іваньківського ліцею. Щороку, беручи участь в цьому конкурсі, учасники освітнього процесу втілюють в життя свої креативні ідеї та створюють власними руками справжні шедеври – стилізовані ялинки та сувеніри. Цього року творча фантазія також не підвела. Як результат – десятки найрізноманітніших ялинок прикрасили «містечко» -  один з улюблених куточків відпочинку в нашому навчальному закладі.

  А ось і результати конкурсу! Вікова група 2-4 класів: 1 місце – 2 клас, 2 місце – 3-Б та 4-А класи, 3 місце – 3-А та 4-Б класи. Вікова група 5 – 7 класів: 1 місце – 5 і 7 класи, 2 місце – 6-А клас, 3 місце – 6-Б клас. Вікова група 8 – 11 класів: 1 місце – 10 клас, 2 місце – 9 клас, 3 місце – 8 клас. Дякуємо всім авторам за гарні роботи та приємні враження!

  Сподіваємось, що ідеї наших учасників надихнуть багатьох з вас на створення власних різдвяних композицій замість того, щоб купувати живу ялинку, адже так ми можемо зберегти життя тисячам хвойних дерев.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень